Rezervni dijelovi

Rezervni dijelovi za perilice, sušilice, hladnjake, male kućanske aparate ..

Rezervni dijelovi i potrošni materijal za kućanske aparate iz grupe Electrolux

(Electrolux - Aeg - Zanussi - Progress - Leonard - Ikea - Zoppas - Zanker - Privileg - Zanussi Professional  - Electrolux Professional)

Molim popunite tražene podatke. Ukoliko su podaci ispravni dobiti ćete ponudu za rezervne dijelove koje trebate (Radnim danom najčešće u roku 30-90 min). Popunjavanjem obrasca niste se ničim obvezali. Ponuda je za Vas informativna i neobvezujuća. Ako se odlučite na kupovinu dio ste naručili tek kada uplatite ponudu. Svi podaci u obrascu označeni sa * su nam neophodni za izdavanje ispravne ponude.

Ukoliko unesete netočne ili nepotupune podatke o aparatu postoji mogućnost da dio ne odgovara Vašem aparatu - u takvim situacijama Tehno Agram se ne smatra odgovornim.

Upiši brojeve bez crtica, razmaka i drugih znakova. Npr. 091123456789
Ukratko opiši rezervni dio ili potrošni materijal

Napomena: Cijena dostave se može razlikovati ovisno o težini, obliku i volumenu proizvoda.Točna cijena dostave biti će iskazana na ponudi!

Pročitao/la sam i suglas(a)n(a) sam s Izjavom o povjerljivosti podataka. - Izjava o povjerljivosti podataka Pristajem na obradu i korištenje mojih osobnih podataka od strane Tehno Agrama i povezanih partnera (dostavna služba) u svrhu izdavanja ponude, kupnje proizvoda/usluga, popravka aparata i dostave. Tehno Agram d.o.o. je usklađen sa GDPR regulativom i riješava potrošačke (osobne) podatke  u skladu s propisima EU o zaštiti podataka.